24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Ana Sayfa » Güncel Haberler » 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Öğretmenlik, bir ülkenin ve milletin varlığının üzerine inşa edildiği kültürel kodların bugünlerden yarınlara taşınmasında en kutsal görev ve sorumluluklar ile donanmış önemli bir görevdir.

Öğretmenler de bu asil vazifeyi icra ederken, sadece kuşaklar arası bir nakil ve bilgi aktarımı gerçekleştirmezler; aynı zamanda uzun ve karmaşık hayat yolunun önemli bir kesitinde öğrencileri için birer yol gösterici de olurlar.

Öyle ki her birimizin; ailemize, çevremize olduğu kadar ve belki daha da fazla aynı zamanda ilkokul sıralarında ilk karşılaştığımızdan bu yana hayatlarımıza dokunan, rehberlik eden, düşünce dünyamızın şekillenmesine katkı sağlayan öğretmenlerimize sonsuz minnet borcumuz var.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere hayatını bu mesleğe vakfetmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyor, terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitler başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

• MUHARREM AÇACAKSAYIN BELEDİYE BAŞKANIM; BELEDİYE DÜĞÜN SALONUNUN İMKANLARININ ARTIRILMASI VE HAVALANDIRMA SİSTEMİ TAKILMASI, DÜĞÜNÜ OLAN GENÇLERE DE KINA MERASİMİNDE BİZZAT BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN ÇEYREK ALTIN TAKILMASININ BELDEMİZ OLARAK BİRLİK VE BÜTÜNLEŞT
  • MUHARREM AÇACAKŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR. ONLAR CANI PAHASINA DA OLSA BU CENNET VATANIMIZI KORUMAK İÇİN CANLARINI SİPER ETMİŞLERDİR. SAYFANIZI İNCELEDİM ANCAK ŞEHİTLERİMİZE YER AYRILMIŞ FAKAT KAHRAMAN GAZİLERİMİZ UNUTULMUŞ. TÜYSÜZ BELDESİ BA

FACEBOOKTA TÜYSÜZ BELEDİYESİ