Başkanımızdan Ramazan Bayramı Tebrik Mesajı

Ana Sayfa » Güncel Haberler » Başkanımızdan Ramazan Bayramı Tebrik Mesajı

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü, dayanışma ve paylaşma duygularının her zamankinden daha yoğun yaşandığı bir Ramazan Bayramı daha idrak edeceğiz.

Medeniyetimizin manevi köklerinden gelen dostluk ve yardımlaşma geleneğinin en güzel yaşandığı günler olan bayramlar, özellikle son yıllarda Türk ve İslam aleminin içinde bulunmuş olduğu çeşitli olumsuz koşullardan ötürü buruk geçmektedir.

Bugün başta Ortadoğu olmak üzere, çok çeşitli coğrafyalarda yaşayan müslüman ve Türk kardeşlerimiz savaşlara, sürgünlere, yıkım, yokluk ve yoksulluklara maruz kalmakta, tarihin belki de en acı günlerini yaşamaktadırlar.

Kardeşlerimiz bu sıkıntılarla iç içe iken, doğaldır ki, bizlerin de bayramları sevinç ve sürur içinde geçmeyecektir. Buruk bir gönülle tüm kardeşlerimize dua ve niyazda bulunuyoruz.

Bayramın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisi ile tüm kırık ve mahzun gönüllerin bir an önce feraha kavuşmasını diliyor; bu vesileyle başta Tüysüz’lü hemşehrilerim olmak üzere herkesin bayramlarını tebrik ediyorum.