Belediye Başkanımız Veli FİDAN’dan Kurban Bayramı Mesajı

Ana Sayfa » Fotoğraf Galerisi » Belediye Başkanımız Veli FİDAN’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başlıksız-2

Saygıdeğer Tüysüz’lü hemşehrilerim, çalışma arkadaşlarım;

Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.

Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hiç kuşkusuz kestiğimiz kurbanların arkasında yatan mana ve hikmet bizi Allah’a yaklaştırmakta, bu yakınlaşma, insanlığımızı daha da derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.

Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Vatandaşlarımdan istirhamım mahallelerinde, çevrelerinde, köylerinde, şehit ailelerini, gazilerimizi ziyaret etsinler ve onları sahiplensinler.

Paylaşma ve dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en iyi şekilde sergilendiği Tüysüz’ümüzde hemşehrilerimizin bu duygularla bayram günlerini en iyi şekilde değerlendireceğine inancım tamdır.

Yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün Tüysüz’lü hemşehrilerimizin de bayramlarını tebrik ederken, sevincin hüzne dönüşmemesi için bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen halkımızın trafikte dikkatli olup kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istirham ediyorum.

Bu vesileyle; en kalbi ve samimi duygularımla, Tüysüz’lü hemşehrilerimizin, bayramı beldemizde geçiren tüm misafirlerimizin, beldemizde görev yapan amir, memur ve işçi arkadaşlarımın, bayram seyran demeden çalışan fedakar basın mensuplarımızın, aile ve yakınlarının, mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, huzur ve sükun dolu bir bayram geçirmenizi Allah’tan diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Tüysüz Belediye Başkanı