KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Ana Sayfa » Güncel Haberler » KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

“Hz. Muhammed insanlığa rahmet ve esenlik olarak gönderilmiştir. O da diğer insanlar gibi bir insan iken Allah, O’nu kutsal Kitap Kur’an-ı Kerim mesajlarını birlik ve beraberlik, sevgi ve kardeşlik, barış ve hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma, insanın değeri, affedici olma, farklı din ve kültürlerle bir arada yaşama ve insanlar arasında hiçbir aidiyet farklılığı göstermeksizin iletmek göreviyle şereflendirmiştir.

Hz. Muhammed, sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlar için model konumundadır. O’nun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir.

Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu haftada O’nu bir kez daha anlama ve gül kokusunu hissetme adına yapılacak tüm Kutlu Doğum programlarının hayırlara vesile olmasını diler Tüysüz Belediye Başkanı olarak başta Tüysüzlü hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.”