Osmaniye Valisi Sayın Kerem AL Beldemizi Ziyaret Etti

Ana Sayfa » Güncel Haberler » Osmaniye Valisi Sayın Kerem AL Beldemizi Ziyaret Etti

Vali Kerem Al, Tüysüz Belde Belediyesini ziyaret etti. Tüysüz Belediyesi personeli tarafından karşılanan Vali Al, Tüysüz Beldesi Belediye Başkanlığına vekâlet eden Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak’tan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Al’ın ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da bulundu.

Vali Kerem Al, Tüysüz Belde Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi almak, varsa sorunları dinlemek maksadıyla Tüysüz Belediyesini ziyaret ettiğini söyledi.

Ziyaretin devamında, Belediye Başkanlığına vekalet eden Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, Vali Kerem Al’a Tüysüz Belediyesi hakkında brifing sundu. Kaymakam Uzunparmak sunduğu brifingde; Beldenin tarihi, nüfusu, ekonomisi ile Belediyenin yaptığı çalışmalar, planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ardından belde halkının fikir ve görüş üzerine söyleşi yapmak için belde meydanına geçen Vali Kerem Al, ziyaretinin ardından Tüysüz Belediyesinden ayrıldı.