Söz verdiğimiz gibi geleceğe yatırım yapıyoruz!

Ana Sayfa » Fotoğraf Galerisi » Söz verdiğimiz gibi geleceğe yatırım yapıyoruz!

Belediye Başkanımız Veli FİDAN beldemiz üniversite öğrencilerine 2015-2016 öğretim yılında maddi manevi tüm destekleri ile yanlarında olduğunu belirtti.

Belediye binasında toplanan öğrencilerimiz ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkanımız, daha sonra Belediye Düğün Salonumuzda öğrenciler ile küçük bir söyleşi de bulundu. Karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen söyleşide geleceğin Belediye Başkanlarının, doktorlarının, hakimlerinin, öğretmenlerinin bu salondan çıkabileceğini bunun için başarının çalışmaktan geçtiğini dile getirdi.

Öğrencilerin sorularını alan Başkanımız ile neşeli anlara sahne olan söyleşi sırasında öğrenci arkadaşlarımıza ikramlarda bulunuldu.

• Zeynepcanım amcam mekanın cennet olsun 😔 yattığın yer nurlarla dolsun😭😭