Toprakkale Kaymakamı Sayın Murat UZUNPARMAK’a Veda Edildi

Ana Sayfa » Güncel Haberler » Toprakkale Kaymakamı Sayın Murat UZUNPARMAK’a Veda Edildi

Belediye Başkanımız Sayın Veli Fidan, beldemize yaptığı katkılardan dolayı Bir dönem Tüysüz Belediye Başkanlığı’nı vekaleten yürüten Toprakkale Kaymakamı Sayın Murat UZUNPARMAK’a Belediye Meclisi’nin aldığı kararla Fahri Hemşehrilik beratı verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Veli Fidan, beldede 2014 yılı Mayıs ayından buyana görev yapan Kaymakamımız Sayın UZUNPARMAK’ın bu süre içinde kamu kurumlarına getirmiş olduğu ciddiyet, intizam ve disiplin, Toprakkale İlçesindeki ve Tüysüz Beldesindeki tüm kurumlar arasında sağladığı ahenk, ilçemizin ve beldemizin kalkınmasına yönelik hazırlamış olduğu projeler, muhtaç vatandaşlarımıza yönelik kucaklayıcı ve şefkatli tutumları, güzel Türkçe’mize verdikleri önem, mesai merhumu gözetmeyen çalışkanlığı, belde halkı ile bütünleşerek beldemize sağladığı katkılardan dolayı belediye meclisinin aldığı kararla kendisine fahri hemşehrilik beratı verdiklerini ifade etti.

Kaymakamımız Sayın UZUNPARMAK ise görev süresi içine kamu kaynaklarının en iyi şekilde ve adil olarak, hiçbir ayrım gözetmeden kullanılmasına özen gösterdiğini, diğer kurum ve kuruluşlar ile çekişme ve kavgadan uzak, işbirliği içinde çalışarak vatandaşlara daha fazla hizmet vermenin gayretinde olduğunu belirterek, kendisine fahri hemşehrilik beratı verilmesinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. İlçe Kaymakamımız Sayın UZUNPARMAK, bu nazik davranışlarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Fidan başta olmak üzere belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Toprakkale Kaymakamımız Sayın Murat UZUNPARMAK’a görev yaptığı süre boyunca yaptığı çalışmalar ve beldemize kazandırdığı değerler için kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Çanakkale’nin Eceabad İlçesinde kendisine başarılar diliyoruz.