Tüysüz Belediyesi 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları

Ana Sayfa » Güncel Haberler » Tüysüz Belediyesi 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde belediyemiz başkanlığı mevcut Belediye Başkanımız Sayın Veli FİDAN lehine sonuçlanmıştır.

2837 seçmenin kullandığı oylarda 2737 tanesi geçerli sayılmış, 100 tanesi geçersiz sayılarak sayıma dahil edilmemiştir. Buna göre Tüysüz Belediyesi Meclis üyesi dağılımı aşağıdaki tutanaklarda görüldüğü üzere 6 (altı) adet Milliyetçi Hareket Partisi ve 3 (üç) adet Adalet ve Kalkınma Partisi şeklinde gerçekleşmiştir.

31 Mart Pazar günü halkın iradesi ile alınan seçim sonucunun beldemize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyor, yeni çalışma döneminde tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

• Zeynepcanım amcam mekanın cennet olsun 😔 yattığın yer nurlarla dolsun😭😭