Sosyal Medya Hesaplarımız

MHP Genel Başkan Yrd. Deniz Depbolyu’dan Belediyemize Ziyaret

19 Aralık 2019
    MHP Genel Başkan Yrd. Deniz Depbolyu’dan Belediyemize Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depbolyu Hanım efendi Belediyemizi ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Depboylu hanımefendi, MHP Genel Başkanı Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP Osmaniye İl Başkanı, MHP Osmaniye Merkez İlçe ve MHP Osmaniye Kadın Kolları Başkanları, Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı ve teşkilat yöneticileri Belediye Başkanımız Veli Fidan’ı makamında ziyaret ederek belediyemiz çalışmaları ve beldemiz hakkında bilgiler aldılar.

Ziyaretin ardından yapımı belediyemiz tarafından tamamlanan Devlet Bahçeli Sosyal Tesislerini gezen Mv. Deniz Depboylu hanımefendi belediyemiz çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanımız Veli Fidan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti kendilerine iletti.